Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 april 10.15, Polisinsats/kommendering, Ystad

Flygförbud - Tillfälligt restriktionsområde över Backåkra med omnejd, 20-22 april.

BackakraFlygforbud.jpg

Flygförbud

Transportstyrelsen har beslutat om upprättande av tillfälligt restriktionsområde över delar av Skåne i samband med FNs säkerhetsråds besök under tiden 2018-04-20 kl.12.00 till 2018-04-22 kl.18.00. Stora delar av Lund och Backåkra med omnejd berörs av beslutet.

Ett förbud mot flyg inom området ger polismyndigheten möjlighet att på ett säkert sätt övervaka och säkerställa säkerheten runt arrangemangen.

Flygning inom området är förbjudet med luftfartyg inklusive RPAS/UAS och modellflyg med undantag för polisflyg, ambulansflyg, svenskt militärflyg, tull, kustbevakning, SAR, reguljärt flyg till/från Sturup/Kastrup samt in- och utflygande IFR-trafik till/från Sturup/Kastrup med i förväg inlämnad ICAO färdplan, dock tillåts inte IFR skolflyg inom området. 

Kartan beskriver det område som berör Backåkra med omnejd. För övriga tillfälliga restriktionsområden hänvisas till kontroll i AIP SUP.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen