Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 april 16.10

19 april 11.55, Trafikolycka, singel, Jönköping

Virkesbil i diket vid Ödestugu.

11.04 SOS larmade om en trafikolycka på väg 30 vid Ödestugu, i Jönköpings kommun. Enligt larmet hade en lastbil kört i diket. Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen.

Enligt de första uppgiftera var det en virkesbil som kört i diket och virke skulle ligga utspritt på platsen. Lastbilen skulle ligga på taket. Ambulans var först på plats men det finns i nuläget ingen information om exakt vilka skador föraren ådragit sig.

11.30 Polis på plats.

11.56 Beslag har gjorts av bilens färdskrivare samt färdskrivarkort. Den initiala rubriceringen är vårdslöshet i trafik.

15.36 När lastbilen skulle bärgas började den brinna. Lastbilen ska vara övertänd och räddningstjänst på väg till platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen