Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 april 20.32, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan Östhammars kommun

Polisrutan Östhammars kommun.

 

Det har senaste tiden har det inkommit väldigt många anmälningar om skadegörelse i Alunda. Alltifrån repade bilar, uppbrända brevlådor till krossade fönsterrutor mm.

Jag ber er som är boende i Alunda att vara observanta och hålla koll och kontakta oss om ni ser några misstänkta personer eller hör något som kan vara intressant för oss. Påminner om informationsmötet den 3maj klockan 19:00 på brukshundklubben i Alunda angående polisens projekt NOS, alla välkomna dit även icke medlemmar.

 

Denna vecka är det tio stycken viltolyckor inrapporterade.

Veckans redovisning av anmälda brott.

Östhammar: Stöld av drivmedel från en bensinstation. Narkotikabrott eget bruk. Brott mot lagen om tillsyn av hundar. Olaga intrång i en maskinhall. Drograttfylleri och olovlig körning. Grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Olaga hot/skadegörelse genom krossad ruta och misshandel. Narkotikabrott innehav. Försök till stöld av cykel genom att försökt såga upp låset men ej lyckats.

Gimo: Databedrägeri. Försök till datorbedrägeri genom att någon beställt mobiltelefoner i ett företags namn. Drograttfylleri och narkotikabrott innehav.

Alunda: Skadegörelse på personbil genom att någon krossat en glasflaska mot ena bildörren så den repats. Skadegörelse på Alunda församlingshem och kyrkans scoutlokal genom att rutor och kupor till utomhusbelysning krossats. Skadegörelse genom att någon rivit ner en utomhuslampa som tagit skada. Skadegörelse genom att någon slagit sönder en utomhuslampa. Flera stölder av skor på Olandskolan. Skadegörelse genom uppbränd brevlåda. Skadegörelse genom att någon repat lacken på en personbil. Skadegörelse på personbil genom att ha sönder ena sidospegeln samt tagit brevlådan på samma adress. Skadegörelse på en frisörsalong genom att kastat något på fönstret så det skadats.

Österbybruk: Stöld genom inbrott i ett förråd. Skadegörelse genom krossat fönster på Österbyskolan.

Öregrund: Försök till stöld genom inbrott i husbil. Ofredande av kvinna.

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig har jag adressen agnetha.degerstedt@polisen.se.

 

Polisinspektör

Agneta Degerstedt

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen