Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 april 08.55

02 april 15.07, Mord/dråp, Lund

Polis på plats, norra delen av Lund.

Polis är på plats i en bostad i norra delen av Lund. Det är i nuläget oklart om brott föreligger, men det finns oklarheter i vad som inträffat. Polisens tekniker och utredare kommer att arbeta på platsen under eftermiddagen. I nuläget kan inte mer uppgifter lämnas om händelsen.  

17:24 En förundersökning om mord är inledd. Arbetet fortsätter på platsen med utredningsåtgärder och teknisk undersökning. Det finns anhöriga som inte är underrättade.

20:44 Det är två personer, en man och en kvinna, som anträffats döda i bostaden. Det var anhöriga som kommit till bostaden som larmade polisen. Den tekniska undersökningen pågår, och därefter kommer rättsläkare att arbeta på platsen.

180403, 08.45

Den döda kvinnan är i 35-års åldern och den döda mannen är i 25-års åldern. Kvinnan och mannen har en relation. Polisen kommer under dagen att fortsätta hålla förhör. Vidare så avvaktar polisen resultatet av den rättsmedicinska- och tekniska undersökningen och kan därefter få en bättre bild över vad som har hänt i bostaden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen