Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 april 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Inga större händelser under natten. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

01.30 Borås, brand.
En container brinner varför räddningstjänst samt polis till platsen. Man släcker branden och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.37 Göteborg, inbrottsstöld.
Några gör inbrott i en livsmedelsbutik på Storkgatan varför polis larmas till platsen. Vittnen har sett hur man brutit upp en dörr till butiken och sedan kört iväg på en MC som en av tjuvarna satt på. Man lämnar sedan i riktning mot Gamlestaden och man har fått med sig en säck troligen innehållande tobak.

05.06 Mölndal, försök till inbrottsstöld.
Flera larm går från en butik på Gamla Riksvägen i Lindome varför polis larmas fram till platsen. Entrédörren är uppbruten och sedan har man försökt att såga upp ett jalusi men ej lyckats, ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen