Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 april 07.05

21 april 02.16, Sammanfattning natt, Norrbottens län

En sammanfattning mellan kl 02:00 till kl 07:00

02:19 Bråk, Cirkle K Luleå

Patrull skickades till Cirkle K Stationsgatan i Luleå gällande pågående misshandel. När patrullen kom till platsen kunde det konstareas att det mest var tjafs mellan två personer. Patrullen särade på de inblandade och lämnade utan vidare åtgärd.

03:22 Skadegörelse/fylleri, Quality Hotell Boden.

En man i 25 års åldern är misstänkt för skadegörelse efter att han slagit sönder en ruta på Quality Hotell i Boden. Efter rådigt ingripande av allmänhet kunde mannen omhändertas av polispatrull. Mannen är inlagd för tillnyktring och förhör kommer att hållas när han nykrat till.

03:31 Drograttfylleri, Södra Sunderbyn.

En man i 50 års åldern är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning efter ett trafik stopp. Mannen togs med till polissationen för provtagning och förhör. Mannen som var efterlyst sedan tidigare transporterades till närmaste häkte.

Uppdatering av Peder Jonsson

En efternatt utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen