Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 april 07.18

21 april 02.21, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sammanfattning av nattens händelser i länet

kl 02:14 - Narkotikabrott, Prästgatan, Östersund

Polispatrull har anträffat en man på Prästgatan som vid kontroll hade narkotika på sig. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott (innehav). Polis skriver anmälan och narkotikan tas i beslag.

Den misstänkte är en man i 20 års åldern.

Uppdatering av Peder Jonsson

02:42 Misshandel Östersund

MIsshandel i anslutning till restaurang i centrala Östersund. Knapphändiga uppgifter. Polis har varit på plats och hållit förhör samt upprättat anmälan.

03:13 Narkotikabrott Östersund

Patrullen påträffar en person som har vad som misstänks vara narkotika i kalsongerna. Patrullen tar narkotikan i beslag och upprättar en anmälan om narkotikabrott innehav samt innehav i överlåtelsesyfte.

03:52 Narktikabrott Östersund

Patrullen påträffar en person som uppvisart tecken på att vara narkotikapåverkad. Personen medtagen för provtagning och förhör. Patullen upprättar anmälan anrkotikabrott eget bruk.

En etfernatt utan akuta händelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen