Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 april 07.06

21 april 03.45, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:22 Narkotikabrott, Holmsund

Efter ett fordonsstopp är en man misstänkt för narkotikabrott. Mannen som har okänd ålder var passagerare i bilen och han fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen är omhändertagen enligt utlänningslagen.

00:25 Drograttfylleri, Tomtebo Umeå

Efter ett rutinstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för drograttfylleri, passageraren i bilen också en man i 20 års åldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk. De bägge fördes till polisstationen för provtagning och förhör. De bägge frigavs därefter.

 00:39 Misshandel, Skellefteå

En man i 35 års åldern greps i en by utanför Skellefteå efter att han misshandlat en kvinna i samma ålder. Vid ingripandet var mannen våldsam och mannen belades med handfängsel. Mannen fördes till polissationen i Skellefteå för vidare utredningsåtgärder.

För vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

Uppdatering av Peder Jonsson

En efternatt utan akuta händelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen