Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och ett flertal bränder.

23.54 Kortedala, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till torget med anledning av att ett flertal parkerade bilar brinner. Två av bilarna blir helt utbrunna medan den tredje bilenskadas mindre. Polisen skriver anmälan i tre fall gällande skadegörelse.

00.16 Vara, brand i villa
Polis och räddningstjänst larmas till Jungatorp med anledning av att det brimnner i en villa. Inga personer ska ha befunnit sig i villan när det börjat brinna. Villan är helt övertänd när räddningstjänsten anländer. När de är klara kommer platsen att spärras av för teknisk undersökning. Förundersökning gällande mordbrand inleds av polis.

00.41 Falköping, brand i husvagn
Polis och räddningstjänst larmas till Wetterlingsgatan med anledning av att någon anlagt en brand i en uppställd husvagn. Denna blir helt utbränd och polisen inleder en förundersökning gällande skadegörelse genom brand.

02.57 Högsbo, bilbrand
En parkerad bil börjar brinna vid Datavägen. Den blir helt utbränd och påolisen inleder enm förundersökning gällande skadegörelse.

04.41 Hisingen, mord alternativt dråpförsök
Viod Gustaf Dalénsgatan anträffas en man i 30-årsåldern knivskuren men är vid medvetande och talbar. Han uppger att det är tre personer som misshandlat honom. Han körs till sjukhus för vård. Ett flertal personer som befinner på platsen tas med för förhör. Anträffadeplatsen spärras av för teknisk undersökning.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen