Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 april 05.08

21 april 23.36, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:22 Narkotikabrott, centrala Lycksele.

En man i 20 års åldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk, detta efter att patrull hade fattat misstankar gällande att mannen var påverkad av narkotika. Mannen fördes till polissationen för provtagning och förhör, därefter frigavs mannen.

01:09 Misshandel, Lycksele.

En man i 20 års ålder blev misshandlad oprovocerat i centrala Lycksele. Patrull tog upp anmälan gällande misshandel och höll förrhör med målsägande.

01:14 Trafikolycka Sikeå

En utländsk lastbil körde i diket utanför Sikeå på E:4:an i södergående rikning. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Chauffören av lastbilen fick följa med ambulansen till Umeå sjukhus. Det ska inte varit någon större trafikstörning och tung bärgare kallades till platsen. Patrullen dokumenterade olycksplatsen, skrev anmälan trafikolycka samt hörde vittnen på plats. En annan patrull åkte till NUS och kontrollerade så att föraren var nykter samt höll förhör. På olycksplatsen ska det åkt ut en större mängd torsk som fanns i lasten , detta hanterade räddningstjänsten.

01:20 Misshandel, centrala Vilhelmina

En yngre man hade blivit misshandlat av en annan yngre man. Patrullen på platsen tog upp anmälan samt skrev ytterligare anmälan gällande trafibrott, då den misstänkte åkte omkring i en EPA-traktor som inte var i ordning.

02:20 Misshandel Lycksele.

Patrullerna i Lycksele ropade in gällande ett större bråk mellan två grupper i centrala Lycksele. Patrullerna tog upp fyra anmälningar gällande misshandel. De bägge grupperna var vid senare tillfälle och stökade på akuten i Lycksele och patrullerna åkte dit och avvisade bråkstakarna.

02:50 Misshandel, centrala Umeå

En man i 25 års åldern greps för misshandel i centrala Umeå. Mannen fördes till polisstationen och mannen lades in för tillnyktring. Patrullerna skrev anmälan misshandel och höll vittnesförhör på platsen.

Uppdatering av Peder Jonsson

05:02 Misshandel Umeå.

Kvinna och man som bråkat på Teg. Polis har hållit förhör med inblandade parter. Anmälan misshandel.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen