Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 april 14.15

22 april 07.07, Brand, Umeå

Brand i uthus i Ström.

Ska enligt initiala uppgifter ha börjat brinna vid halvsjutiden på morgonen. Polis är på plats och har spärrat av brandplatsen. Förundersökning inledd rörande grov skadegörelse. Polisens tekniker kommer att genomföra en platsundersökning.

Uppdatering 09:46

Polisens tekniker är nu på plats för att genomföra en brottsplatsundersökning. Patrull finns också på plats för att knacka dörr i området. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser under natten och morgonen. Ta kontakt med Polisen på telefon 114 14.

Uppdatering 13:15

En person har har under förmiddagen gripits misstänkt för skadegörelse genom brand. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall personen ska anhållas eller släppas fri.

Uppdatering 14:15

Personen, en man, anhållen av jouråklagare under eftermiddagen på sannolika skäl misstänkt för grov skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen