Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 april 18.08

23 april 16.49, Trafikolycka, singel, Vetlanda

Bil kört av vägen och in i träd.

16:37 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till riksväg 31 i höjd med Nydala där det ska ha inträffat en singelolycka. Enligt de initiala uppgifterna ska en personbil kört av vägen och in i ett träd.

Det är ännu inte känt om någon person skadats.

16:43 Räddningstjänst på plats meddelar att två personer är inblandade och båda ska vara vid medvetande.

16:48 Under räddningsarbetet stängs vägen av i båda riktningarna.

17:11 Bärgare beställdes till bilen som efter olyckan landat på taket. Vägen är fortsatt avstängd tills bilen bärgats bort.

17:18 I bilen fanns två personer, en man och en kvinna i 70-årsåldern, och de har båda förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är i nuläget inte känt för polis.

17:45 Bilen bärgades och vägen är öppen för trafik. Det är inte känt varför olyckan inträffat. En utredning kommer påbörjas, vilket det alltid görs när någon förts till sjukhus efter en trafikolycka, men det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen