Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 april 17.00, Fylleri/LOB, Stockholms län

Fram till klockan 17 idag har polisen i Stockholms län och på Gotland hanterat 23 ärenden som rör fylleri.

För att ge en bild av vad polisen i region Stockholm (Stockholms län och Gotland) hanterar under en dag så har till exempel 23 ärenden rörande fylleri hanterats fram till klockan 17.00 idag måndag 23 april.

De flesta ärenden slutade i att personen togs om hand enligt lagen om  omhändertagande av berusade personer(LOB). I några fall piggnade de berusade till och kunde ta sig från platsen på egen hand.

I fem av fallen har det handlat om berusade kvinnor vilket innebär att det är en majoritet av män som hanterats i dessa ärenden.

Fylleriet har förekommit i kollektivtrafiken men också i parker och inne på snabbmatsrestauranger samt i några gallerior i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen