Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 april 19.08, Stöld/inbrott, Jönköpings län

Två villainbrott rapporterade under sen eftermiddag.

16:23 Polisen larmades till en villa i Broholm utanför Mullsjö, där boende hade upptäckt att det varit inbrott. Gärningspersonen verkar ha tagit sig in genom en balkong. Villan var tillrörd.

18:18 Polisens tekniker är på plats och genomför en brottsplatsundersökning i villan. Det är ännu inte känt vad som tillgripits.

Det finns i nuläget ingen misstänkt för inbrottet. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

De boende hade bara varit borta från villan mellan 14.30 och 16.00 och är Polisen angelägen om att komma i kontakt med de som sett personer eller fordon i anslutning till platsen under den tiden.

-

16:53 Polisen larmades av en villaägare som upptänkt att hon haft inbrott under dagen. Villan ligger i ett litet samhälle mellan Vrigstad och Värnamo.

Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning samt tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott. Ingenting verkar saknas i villan.

-

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen