Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 april 05.55, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson

22.57 Lysekil, inbrott
En person har klättrat upp via en brandtrappa till en Kursgård på Lilla Lyckevägen. En glasruta har krossat och misstänkt har tagit sig in på Kursgården. Polis som kommer till platsen kan följa blodspår från den krossade rutan och kan gripa en man misstänkt för inbrottet.

02.31 Mellerud, inbrott
Ett inbrottslarm gick i ett företag i Björnebol. Väktare till platsen och konstaterade att en dörr var uppbruten och motorsågar var stulna från firman. Det stulna värderas till cirka 80 000 kronor. Polis som kallats till platsen skriver anmälan om inbrott i butiken. Ingen misstänkt gripen.

04.42 Göteborg, inbrott
Larmet gick i en tobaksbutik på Stampgatan. Väktare var snabbt på plats och såg tre maskerade personer försvinna från platsen i en vit Mercedes combi. Tjuvarna tycks ha fått med sig tobaksvaror från butiken. Dock okänt hur mycket. Ingen gripen. Polispatrull skriver anmälan om inbrott i butik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen