Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 april 05.59, Sammanfattning natt, Hallands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson

21.26 Laholm, narkotikabrott
Polispatrull kontrollerade en stillastående bil på Industrigatan. I bilen satt två män i 25-årsåldern som var misstänkt narkotikapåverkade. De fick följa med för provtagning. De båda männen är misstänkta för narkotikabrott eget bruk.

21.40 Halmstad, skadegörelse genom brand
Polis kallas till en parkeringsplats på Strandvallen där en parkerad bil brunnit. Anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt finns.

21.42 Falkenberg, skadegörelse genom brand
I Långås brinner en parkerad bil. Räddningstjänsten var på plats och släckte branden. Polispatrull skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

00.39 Falkenberg, trafikbrott
I Gunnarp stoppade polispatrull en A-traktor som kördes av en yngre man. Traktorn tagen i beslag då den misstänks vara manipulerad till att vara en personbil. Den yngre mannen rapporteras också för olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen