Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 april 17.28, Rattfylleri, Landskrona

Stenorsvägen. Motorcyklist med passagerare stannar inte på polisens stopptecken.

En polispatrull observerar en motorcykel, där förare och passagerare saknar hjälm, på Stenorsvägen och signalerar till motorcykelns förare att stanna. Motorcykelns förare stannar inte på signaleringen och ökar hastigheten, ett förföljande inleds.

Förföljandet tar slut på Silvergården, där motorcykeln kolliderar med polisbilen och välter. Passageraren avviker från platsen till fots och föraren ligger kvar vid motorcykeln. Ambulans tillkallas och föraren, en man i 25-årsåldern, förs till sjukhus med ambulans. Förarens skador visar sig vara av lindrig art. Passageraren kan senare lokaliseras och även han har lindriga skador, som är omsedda av sjukvårdspersonal.

Både motorcykel och polisbil skadades vid kollisionen.

Motorcykelns förare är misstänkt för olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri under påverkan av narkotika (drograttfylleri) och ringa narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen