Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 april 18.31, Rattfylleri, Karlskrona

Ronnebyvägen. Personbil stannar inte på polismans tecken/förföljande.

En polispatrull ska stoppa en personbil för kontroll på Ronnebyvägen i Karlskrona och signalerar till personbilens förare att han ska stanna. Personbilens förare stannar inte på signaleringen och ökar hastigheten, ett förföljande inleds.

I närheten av Gullbernavägen tappar polispatrullen visuell kontakt med bilen men denna hittas en kort stund därefter i närheten tom på personer. I bilen anträffas bl.a. misstänkt stöldgods.

Efter knappt tio minuter lokaliserar polispatruller personbilens förare i närområdet.

Föraren, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för flertalet brott – grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri under påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott eget bruk, narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen.

Föraren medtogs för provtagning. Personbilen är tagen i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen