Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 april 11.20

25 april 10.41, Trafikolycka, Nässjö

Två personbilar i kollision, totalt stopp i trafiken. TEXTEN UPPDATERAD

10.05 SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 31/47, i höjd med Tössbosjön i Nässjö kommun. Enligt uppgift hade två bilar kolliderat och totalt åtta personer vara inblandade i olyckan. Polis, ambulans och räddningstjänst beordrades till platsen.

10.13 Det ska vara totalstopp i båda körfälten förbi olycksplatsen.

10.18 Polis på plats.

10.41 Bilarna kommer att bärgas från platsen, under bärgningsarbetet kommer det att vara trafikstörningar.

Det finns inga uppgifter om skadeläge hos de inblandade personerna.

TEXTEN UPPDATERAD

11.15 Enligt polis på platsen var det en olycka mellan en personbil, i vilken det färdades en person, och en minibuss, i vilken det färdades sju personer. Fyra personer, samtliga i minibussen, har förts till sjukhus för tillsyn på grund av att de klagade på smärtor efter olyckan.

Föraren av personbilen har fått en ordningsbot på platsen, ordningsboten gällde att personen ej anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Trafiken flyter nu sakta förbi olyckplatsen fram tills dess att bärgning har skett.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen