Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 april 06.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Thomas Fuxborg och Hans Lippens

Enligt länsvakthavande befälet i region väst har natten polisärt väldigt lugn.

180425 kl 23:21. Göteborg, rattfylleri
På ett företag på Transportgatan i Bäckebol är det en misstänkt berusad person som kör omkring i en truck. När polisen kommer till platsen tar de med sig personen för vidare kontroll och provtagning. Inga andra personer har kommit till skada. Personen misstänks för grovt rattfylleri och hans körkort omhändertas. 

180426 kl 01:40. Mariestad,
Polisen kallas till Lockerud där en person har förskansat sig inne på en toalett. Mannen omhändertas och överförs till sjukvården för vidare undersökning och misstänks också för skadegörelse. 

Kl 01:51. Borås skadegörelse,

I Erikslund är väcks boende att en som dom upplever kraftig explosion i trapphuset. Polis och räddningstjänst kallas till platsen för vidare undersökning. Troligtvis är det någon form av fyrverkeripjäs om antänts inne i trapphuset och exploderat. Inga personer har kommit till skada. Räddningstjänst kontrollera trapphuset och boenden i fastigheten. Polisen skriver anmälan skadegörelse.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen