Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 april 09.34

26 april 08.56, Stöld, Norrköping

Anmälan om grov stöld efter väskryckning på Bäckgatan kl. 7.30 på torsdagen. Kontakta polisen på telefon 114 14 om du sett eller hört något.

Polisen kontaktades av en kvinna som gått längs Bäckgatan när en okänd man kommit upp bakom henne och slitit åt sig kvinnans väska. Gärningsmannen sprang därefter från platsen. Händelsen ska ha inträffat cirka 7.30 på torsdagsmorgonen.

Den drabbade kvinnan tog sig till hemadressen och kontaktade där polisen. Klockan var då 8.06. Polisen kom till platsen för att genomföra kontroll och förhör. Kvinnan ska inte ha skadats fysiskt vid händelsen.

En anmälan om grov stöld har upprättats och en utredning har inletts. Gärningspersonen beskrivs vara en man under medellängd. Mannen bar vid tillfället en svart mössa och en svart jacka. Polisen fortsätter sökandet efter den misstänkte.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen