Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 april 11.26

26 april 09.26, Stöld/inbrott, Växjö

Pågående inbrott i bostad, Stojby, Gårdsby.

En villaägare kommer hem till sin bostad och anträffar en tjuv i vardagsrummet. Mannen lämnar platsen och försvinner i en liten svart bil. Han beskrivs vara i 30-årsåldern med kort stubbat hår. Tjuven hade samlat ihop olika föremål i en säck. Denna säck lämnade han kvar på platsen då han upptäcktes. Mannen hade en kofot och tagit sig in via en altandörr. Polis skickad till platsen för brottsplatsundersökning. Beskrivning av bil och tjuv meddelat till de polispatruller som finns i området.

Uppdatering

Bra signalementsuppgifter/iakttagelser av den person som ertappade tjuven samt bra polisarbete av polispatruller i Växjö har lett till att en 28-årig man frihetsberövats som misstänkt för inbrottet. Mannen stoppades då han kom körande i en bil på Furutåvägen i Växjö.

Den bil mannen körde har tagits i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen