Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 april 10.17

26 april 09.48, Trafikolycka, Jönköping

Tre fordonkrockade vid Tahevägen/Texasvägen, Taberg. Inga allvarliga personskador rapporterade, begränsad framkomlighet. Polis på plats.

Polisen kontaktades klockan 9.34 via SOS gällande en trafikolycka på Tahevägen/Texasvägen, Taberg. Tre bilar, två personbilar och en skåpbil, ska ha kolliderat på platsen och detta resulterade i begränsad framkomlighet.

Inledningsvis uppgavs att samtliga drabbade i olyckan ska ha varit vakna och talbara. Det fanns inga uppgifter om allvarligare personskador. Någon av de inblandade ska ha varit skärrad efter olyckan och någon ska ha klagat på smärtor efter bilbältet vid sammanstötningen.

Polisen finns på plats för trafikdirigering och förhör av de inblandade.

Uppdatering 9.52: Ingen av de inblandade behövde följa med ambulansen till sjukhus. Fortsatt begränsad framkomlighet på olycksplatsen. Bärgare är på väg till platsen.

Uppdatering 10.16: Samtliga olycksdrabbade fordon är bortforslade av bärgare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen