Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 april 06.01

27 april 05.07, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Kort sammanfattning över nattens händelser.

23:50 Sundsvall, Drograttfylleri.

Polispatrull stoppde ett fordon i Skönsberg. Då polispatrullen kontrollerade förraren så fattade patrullen misstankar att förraren var drogpåverkad samt att denne saknade körkort. Polispatrullen tog med förraren för provtagning. Polispatrullen skriver anmälan om grov olovlig körning samt drograttfylleri och tog bilen i beslag då detta inte var första gången förraren rapporterades för liknande brott. Förraren var i 35 års åldern.

 

04:30 Sundsvall, Rattfylleri

Polispatrullen stoppade ett fordon i Haga området. När förraren kontrollerades så blåste denne positivt var på polispatrullen tog med förraren för provtagning.

 

Uppdatering kommer.

Patrullen rapporterade att personen misstänks för grov rattfylleri samt narkotikabrott eget bruk och patrullen skriver anmälan på detta.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen