Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 april 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer några av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans Lippens.

22.28 Göteborg, brand
Vid Bläseboskolan har det börjat brinna i en trästuga på förskolegården. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Förmodligen är branden anlagd och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

23.27 Vara, trafikolycka
På länsväg 2623 i Kvänum har en bilist kört av vägen och voltat två varv. Föraren, en man i 50-årsåldern, förs med ambulans till sjukhuset i Skövde med bl a nackskador.

01.37 Töreboda, inbrott i butik
På Kyrkogatan hör vittnen glaskross och ser sedan att två män tagit sig in på Coop Konsum. De lämnade sedan platsen gående med en ryggsäck. När polis kommer fram har männen av någon anledning tagit sig tillbaka till brottsplatsen och kan gripas. Det är två män i 25-årsåldern och båda körs till polishuset i Skövde för vidare utredning. I nuläget är det oklart vad de hade stulit, de hade inget gods på sig när de greps.

03.39 Trollhättan, drograttfylleri
På E45 vid Sylte stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som misstänks vara drogpåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen