Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 april 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:48 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen får ett samtal från personal på en bensinstation som haft en kund som upplevdes påverkad. Mannen åkte från platsen i bil ut på E4:an. Några minuter senare stoppas mannen på Solbacken av en patrull. Mannen, som är i 60-årsåldern, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott innehav. Bilnycklarna omhändertagna med stöd av Polislagen 24§ i syfte att förhindra brott.

00:24 Narkotikabrott, Umeå
En patrull kontrollerar en lägenhet på Sandbacka. Lägenhetsinnehavaren visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika, och medtas för provtagning och förhör. Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för narkotikabrott eget bruk och innehav.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen