Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 april 09.32

27 april 07.10, Trafikolycka, Norrköping

Trafikolycka på Finspångsvägen.

07.10 SOS-samtal till polisen om att en trafikolycka inträffat på Finspångsvägen. Initiala uppgifter från en inringare tyder på att en cyklist kan vara påkörd av en bilist. Det ska inte vara några synliga personskador.

Polisen åker till olycksplatsen.

07.25 polisen har nu kommit till platsen och kunnat konstatera att ingen cyklist verkar ha varit inblandad. Två bilister har däremot krockat och båda förarna är förda till sjukhus med ambulans. Polisen beställer bärgare till platsen.

08.00 polisen är nu klar på platsen och trafiken flyter normalt igen. Polisen åker till sjukhuset för att tala med de drabbade.

09.00 polisen har nu talat med båda förarna, en kvinna i 50-årsåldern och en man i 25-årsåldern. Polisen har påbörjat en utredning om trafikbrott eftersom en av förarna misstänks för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen