Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 april 13.02

27 april 12.44, Skadegörelse, Norrköping

Inbrott och skadegörelse på Skarphagsskolan.

07.58  när personal kommer till skolan på Lövstagatan uptäcks att någon eller några personer har tagit sig in i skollokalerna och ställt till stor förödelse. Skolpersonalen beskriver att någon har tagit sig in och fyllt hela idrottshallen samt ett omklädningsrum med vatten. En dörr till ett kontor är uppbruten och där inne är allt omkullvällt och tillrört. Ett antal fönsterrutor är krossade och alla markiser på skolan är sönderskurna.

Polisen har haft kriminaltekniker på platsen för att dokumenterna skadorna samt söka eventuella spår efter förövarna. En utredning om inbrott och skadegörelse är påbörjad.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser vid eller i närheten av Skarphagsskolan. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen