Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 april 21.52, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

En lugn kväll i Västernorrland. Följande händelser finns att rapportera.

17:09, ringa stöld samt fylleri, Sundsvall

Väktare grep en misstänkt för ringa stöld på en butik i centrala Sundsvall. När polispatrull anlände till platsen så tog de upp en anmälan och den misstänkte, som är känd av polisen sen tidigare, omhändertogs för fylleri.

 

20:14, ringa stöld, Sundsvall

En man i 25-års åldern greps av en civil polis misstänkt för ringa stöld i butik i Sundsvall. Polispatrull kallades till platsen och tog upp en anmälan. Den misstänkte släpptes på plats.

 

23:11, påkörd cyklist, Örnsköldsvik

Räddningstjänst och polis larmades till E4 i centrala Örnsköldsvik med anledning av att en cyklist blivit påkörd av en personbil. Cyklisten, en man i 30 års åldern, fördes med ambulans till sjukhuset med lindriga skador. Patrull skriver en anmälan på vårdslöshet i trafik där cyklisten själv är misstänkt.  

 

23:33, smitning trafikolycka, Härnösand

Polisen larmades till Sehlstedtsvägen i Änget med anledning av en trafikolycka. Föraren hade kört av vägen och sedan sprungit från bilen och lämnade den med motorn igång. Ingen person anträffades i området men patrullen skriver en anmälan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen