Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 april 15.49

28 april 11.35, Narkotikabrott, Karlstad

Fyra personer gripna misstänkta för narkotikabrott.

En polis som närvarar på en narkotikakonferens i Karlstad har upptäckt två personer som verkar vara påverkade av narkotika. När polispatrull kommer till platsen visar det sig att man kan misstänka fyra personer på platsen för att ha sålt narkotika varför de fyra personerna grips som misstänkta för narkotikabrott i överlåtelsesyfte, alltså att de sålt narkotika.

De gripna är tre stycken män och en kvinna. Männen är födda -96, -88 samt -78. Vi känner ännu inte till ålder på kvinnan.

UPPDATERING kl. 15.21

Den gripna kvinnan är född -96. Polisen kommer att hålla förhör med de gripna personerna och därefter kommer en åklagare kontaktas för beslut om de ska vara fortsatt frihetsberövade eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen