Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 april 00.28

28 april 16.10, Mord/dråp, försök, Staffanstorp

Person stickskada, Järnvägsgatan.

Polis och ambulans skickas till Järnvägsgatan efter larm om misshandel. På plats ska det finnas en man med stickskador. Polis har precis anlänt till platsen, och den skadade personen tas omhand av ambulans. Polis arbetar på platsen med intiala utredningsåtgärder.

16.53 Vad man misstänker vara brottsplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Polisens kriminaltekniker är beställda till platsen. Den stickskadade är en yngre man, som nu vårdas på sjukhus för sina skador. Polis är på platsen med flera enheter och arbetar fortsatt med att höra vittnen, och söka efter gärningsman.

17.17 Mannen ska vara allvarligt skadad. Brottsplatsen är utomhus på Järnvägsgatan, i centrala delarna av Staffanstorp.

18.30 Den skadade, en 16-årig pojke, har blivit knivskuren. En 15-årig pojke är gripen misstänkt för knivskärningen, och en förundersökning om försök till mord är inledd. Polis arbetar fortsatt i området, och kriminalteknikerna väntas till platsen vid 19-tiden.

20.50 Kriminalteknikerna är klara med sitt arbete på brottsplatsen, och avspärrningen är hävd. Den misstänkte 15-åringen har förordnats försvarare, och ett initialt förhör kommer att hållas med honom nu under kvällen.

00.26 15-åringen är nu av åklagare anhållen på sannolika skäl misstänkt för försök till mord.

Händelsen kommer inte att uppdateras mer under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen