Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 april 22.18, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Lugn kväll i Jämtland. Följande händelser finns att rapportera.

19:51, trafikbrott, Åre

Patrull stoppade en bil som både kört för fort samt gjort en omkörning med skymd sikt. Detta resulterade i både böter och körkortsomhändertagande för föraren som var i 19-års åldern.

 

20:05, knivlagen och narkotikabrott, Östersund

En polispatrull kontrollerade en kille i 25-års åldern. Det visade sig att han hade en mindre mängd narkotika på sig samt en kniv. Anmälan upprättad.

 

23:04, sexuellt ofredande, Åre

En man blev under lördagskvällen sexuellt ofredad utomhus i centrala Åre. Polis har varit på plats och tagit upp en anmälan samt hållit förhör. Ingen misstänkt finns i nuläget och polisen kommer inte att uttala sig närmare i ärendet. 

 

23:27, narkotikabrott, Åre

Patrull kontrollerade en person i centrala Åre som hade misstänkt marijuana på sig. Patrullen tog den misstänkta narkotikan i beslag, tog upp en anmälan samt höll förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen