Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 april 22.43, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

00:10 Brand i byggnad, Sollefteå
Brinner i en barack utanför Sollefteå, polispatrull samt räddningstjänst åker till platsen. Räddningstjänsten släcker branden och polispatrullen upprättar en anmälan om skadegöelse genom brand.

00:35 Rattfylleri, Härnösand
Polispatrull stannar en bil i centrala Härnösand där föraren, en man i 40 års åldern, misstänks för rattfylleri och medtas till stationen för kroppsbesiktning.

01:25 Misshandel, Härnösand
Anmälan om en misshandel i krogmiljö i Härnösand, en man i 25års åldern uppger att han blivit sparkad av en annan man. Polisatrull åker till platsen och upprättar en anmälan om misshandel samt håller förhör

03:15 Stöld Genom inbrott, Sundsvall
Någon har krossat en ruta och tagit sig in i en affärslokal i Sundsvall. Polispatrull har varit till platsen och upprättat en anmälan om stöld samt utfört spårsäkring

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen