Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 april 02.48, Mord/dråp, försök, Västerås

Ett antal skott avlossas mot en villa i Brottberga, men ingen kommer till skada.

Strax före klockan tre på natten mot söndag larmas polis till en adress i Brottberga, Västerås, där en målsägande vaknat av att någon skjutit mot bostaden.
Skott har avlossats och gått igenom en ytterdörr till villan. Det bor en barnfamilj i huset och två vuxna och två barn var hemma vid tillfället men alla är oskadade.
Brottsplatsen är avspärrad och redan under natten säkrades spår på platsen. En mer ingående teknisk undersökning genomförs på söndagen.
Polisen är intresserade av iakttagelser från vittnen i området från natten, det kan t ex kan röra sig om fordons- eller personrörelser. Den som har något att berätta ombeds ta kontakt med 114 14.

I höstas avlossades skott mot en polismans bostad i Västerås men i nuläget finns det ingenting som tyder på att dessa båda händelser skulle ha något samband. Polisen utreder nattens skjutning som en isolerad händelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen