Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

23.17 Rattfylleri, Borås
Föraren till en bil med körförbud stoppas för kontroll på riksväg 40, Brodalsmotet. Mannen som misstänks vara både alkohol och narkotikapåverkad får följa med för provtagning.

02.12 Hot mot tjänsteman, Göteborg

I Angereds centrum grips en man av ordningsvakterna på en restaurang. Mannen som hade kniv är misstänkt för hot mot tjänsteman. Det finns inga uppgifter om personskador.

02.27 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Lerum
I Lerum upptäcker ägarna till en bil att den precis blivit stulen och de kontaktar polisen samt följer efter bilen. Polis informeras initalt löpande om var bilen är och följer sedan efter den tills den kan stoppas i närheten av Kinna. Två unga män grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel, drograttfylleri/eget bruk av narkotika, olovlig körning samt grov vårdslöshet i trafik. Bilen bärgas.

04.54 Rån, Mariestad
En man har blivit slagen i ansiktet och rånad på sin mobiltelefon och plånbok. Polis kallas till platsen och den misstänkta gärningsmannen grips.

06.38 Trafikolycka, Borås
Singelolycka på riksväg 40, Nabbamotet. Inga personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen