Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 april 14.39

29 april 03.04, Våldtäkt, försök, Arvika

En kvinna har utsatts för ett våldtäktsförsök i centrala Arvika under natten.

En kvinna i 40-årsåldern ringer till SOS Alarm vid 3-tiden natten till söndagen den 29 april. Hon uppger att hon har blivit utsatt för ett våldtäktsförsök, utomhus, i centrala Arvika. Händelsen skall ha skett utanför en allmän toalett vid tågstationen.

Det finns uppgifter om att gärningsmannen skall ha haft någon form av stickvapen, som han använt mot kvinnan, men kvinnan lyckades freda sig vilket gjorde att mannen lämnade platsen utan att fullborda våldtäktsförsöket. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus för vård, kvinnan skall inte vara allvarligt skadad.

Mannen som utförde brottet är i 40-årsåldern, ca 175-180 cm lång och hade mörkt halvkort hår. Han var vid tillfället iklädd en mörk jacka och jeans.

Om du sett eller hört något som kan hjälpa polisen med att komma vidare i utredningen ombeds du ringa 114 14 för att lämna tips.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen