Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 april 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Tommy Nyman och Stefan Gustafsson.

00.06 Skara, trafikolycka
På Riksväg 49 mellan Varnhem och Skövde har ett avbärarräcke körts ner, bilen går inte att köra från platsen. Inga personskador men bilen måste bärgas från platsen. En anmälan om trafikolycka vårdslöshet i trafik skrivs.

02.10 Mark, viltolycka
Från Kalvviksvägen kommer uppgifter om en trafikolycka mellan personbil och en älg. Bilen skall ligga i diket, oklart skadeläge. Ambulans kör föraren till sjukhus. En anmälan om trafikolycka skrivs. 

04.40 Göteborg, stöld genom inbrott
Från Slottskogsgatan kommer samtal om ett pågående inbrott i en källare, en dörr är uppbruten. Polispatrull kan konstatera ett inbrott, inga personer är kvar på plats. En anmälan skrivs, oklart i nuläget vad som stulits. Ingen gripen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen