Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 april 15.28, Vapenlagen, Jönköping

Misstänkt luftvapen anträffat i bil.

12:28 Polisen fick samtal från en bilist i Huskvarna som hade sett en man vifta med ett pistolliknande föremål i en bil. Polisen började söka efter bilen.

12:49 Bilen anträffades parkerad i centrala Huskvarna och polisen höll den under uppsikt tills föraren kom till platsen.

13:15 En man kommer till bilen, och polisen tog kontakt med honom. Han berättade att han hade ett luftvapen i bilen. Polisen genomförde en husrannsakan i bilen och ett vapen hittades.

Vapnet bedöms vara ett luftvapen. Det har tagits i beslag och man kommer att kontrollera om vapnet är ett lagligt vapen som inte kräver tillstånd, eller om det är ett tillståndspliktigt vapen.

Mannen, som är i 20-årsåldern, är misstänkt för olaga vapeninnehav och fick lämna platsen efter att polis hade pratat med honom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen