Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 april 18.00

03 april 15.47, Brand, Eslöv

Såningsmannavägen. Brand i villa.

Det brinner i en villa på Såningsmannavägen i Eslöv. Enligt initiala uppgifter ska det vara en fullt utvecklad brand. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Just nu finns det ingen uppgift om eventuell personskada, om det finns människor kvar i villan eller hur branden har startat.

Uppdatering kl. 15.58: Ett uterum är brandhärjat, branden har spridit sig till villans vind och tak. Branden är inte under kontroll men räddningstjänsten har påbörjat släckningsarbetet och det finns inga människor kvar inne i den brinnande villan.

Uppdatering kl. 16.20: Det finns misstanke om brott i ärendet och förundersökning är inledd. Brottsrubriceringen är ännu inte fastställd. Brandplatsen är avspärrad med stöd av rättegångsbalk, i syfte att utreda misstänkt brott.

Uppdatering kl. 17.58: Avspärrningen är hävd, brottsmisstanken har fallit. Polisen upprättar anmälan om brand utan misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen