Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 april 16.59, Trafikolycka, Norrköping

Bilist körde på mopedist och smet.

15.53 en mopedist ringde till polisen och anmälde att han strax innan hade blivit påkörd av en bilist i Sandbyhovsrondellen. Bilisten stannade till en kort stund och körde sedan från platsen. Mopedisten fick en sårskada men men behövde inte ambulans.

Ett vittne ska ha sett händelsen, men även vittnet lämnade platsen. Det finns ännu inga säkra uppgifter om bilfabrikat, färg eller registreringsnummer på den bil som körde på mopedisten och sedan smet.

16.08 polisen kom till platsen.

16.36 polisen har påbörjat en utredning av trafikolyckan med brottsrubriceringen smitning från trafikolycka, efter allt tyder på att den avvikne bilisten har varit medveten om vad som hänt men ändå lämnat platsen. Polisen söker efter vittnen som har sett händelsen där en bilist krockade med en mopedist i Sandbyhovsronellen. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen