Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 05.00

03 april 22.29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Kort sammanfattning över nattens händelse.

00:44 Sundsvall Våld mot tjänsteman.

Polisen fick samtal om bråk vid en taxibil. Polispatrullen blev larmad till platsen. När patrullen kom till platsen för att utreda bråket så vart en person misstänkt för våld mot tjänsteman samt skadegörelse mot en taxibil. Personen vart också misstänkt för ringa narkotikabrott då denne vissade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning.

 

01:32 Ånge Narkotikabrott.

Polispatrull stoppade ett fordon i närheten av Ånge. När patrullen kontrollerar person som sitter i bilen så misstänker man att personen är narkotikapåverkad. Personen fick följa med för provtagning och är misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Patrullen kommer skirva anmälan om narkotikabrott egetbruk samt innehav då man påträffade en mindre mängd misstänkt narkotika.

 05:00 Inget att rapportera

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen