Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 april 23.39

03 april 22.32, Brand, Malmö

Segevång. Brand i lägenhet.

Det brinner i en lägenhet på Kronetorpsgatan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Enligt räddningstjänstens initiala lägesrapport, brinner det kraftigt i en lägenhet på sjunde våningen och rökspridning har skett till lägenheter ovanför den brinnande lägenheten. Räddningstjänsten har påbörjat sitt arbete med genomsökning av den brinnande lägenheten och övriga lägenheter som är berörda av rökspridningen.

En person är konstaterat skadad och får vård av ambulanspersonal. Det är i nuläget okänt vad som orsakat branden.

Polis är på plats och assisterar räddningstjänsten i dess arbete samt för att ansvara för utredning av eventuellt brottsmisstanke och evakuering, om så blir nödvändigt.

Uppdatering kl. 23.30: Två lägenheter är direkt berörda av branden. Branden startade i en lägenhet på sjunde våningen och spred sig till balkongen tillhörande lägenheten ovanför.

Två män befann sig i lägenheten där branden startade och båda är förda med ambulans till sjukhus.

Brandorsaken är fortfarande okänd och Polisen har ännu inte kunnat få tillgång till berörda lägenheter på grund av pågående brand och räddningsarbete.

Brottsrubriceringen är inte fastställd.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen