Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 april 07.17

30 april 02.51, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

20:32 Misshandel, Sollefteå

En man i 20 års åldern på ett boende i Sollefteå har blivit misshandlad av en annan man i ca 30 års pldern. Målsägande uppsökte sjukhus men kunde lämna efter undersäkning. Patrull på plats tog upp anmälan och höll förhör på plats.

22:08 Skadegörelse, Granloholm Sundsvall.

En man i 30 års åldern är misstänkt för flertalet fall av skadegörelse. Detta efter mannen slagit sönder fönsterrutor på fastigheter i Granloholm. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen fördes till sjukhuset i Sundsvall. Patrullerna på plats tog upp anmälan, höll förhör och gjorde brottsplatsundersökning.

 00:56 Stöld ur bilar och skadegörelse, Kvarngatan Sundsvall.

Tre personer har observerats av allmänhet då de slog sönder tre bilar på Kvarngatan i Sundsvall. efter detta har gärningsmännen öppnat huvarna till bilarna och stulit lampsatser. Patrullerna på plats har upprättat anmälan och gjort brottsplats undersökning.

01:01 Misshandel, Kramfors
En patrull beordras till en adress i Kramfors efter samtal om en misshandel. En man uppger att han blivit misshandlad av en kvinna han har en relation till. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Den misstänkta kvinnan är i 35-årsåldern.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen