Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 april 05.27, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Söndag natt

Kl. 23:42 åkte räddningtjänst och polis till Forserum, Nässjö på en brand. På platsen är en fullt utvecklad brand i ett hus. Räddningstjänsten kommer att arbeta med eftersläckning fram till förmiddagen. Platsen kommer att spärras av för teknisk undersökning. En anmälan om mordbrand är upprättad.

Kl. 00:10 Anmäldes ett inbrott i bostad i Habo. När målsägande kom hem till bostaden upptäckte målsägande att källarfönstret var uppbrutet och huset genomsökt. Oklart vad som har blivit tillgripet. Platsundersökning kommer att ske under förmiddagen.

Kl.03:26 konstaterades ett inbrott på högskolan i Jönköping. Gärningsmannen/männen har gått in via ett fönster. Från platsen har troligtvis en bärbar dator tillgripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen