Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 april 19.10

30 april 05.53, Rån, Helsingborg

Tre gripna efter bilrån, Rydebäck.

Uppgifter inkommer om inbrott i en verkstad i Rydebäck och vid kontroll visar det sig att det även varit ett inbrott och ett rån hos grannen. Tre gärningsmän ska där ha brutit sig in, hotat och tilltvingat sig bilnycklar till en personbil som de sedan lämnar platsen i. Ärendet larmas ut till polispatruller i området och strax därefter får en polispatrull syn på polisbilen i närheten och försöker slå stopp. Bilen vägrar dock att stanna och ett förföljande inleds. Färden går bland annat ut på E6 innan bilen kommer till Dalhem där den slängs och de tre männen i bilen springer. Samtliga tre grips i närområdet. Utredningsarbete kommer att pågå under morgonen och förmiddagen.

19.10 De tre gripna är nu anhållna av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen