Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 april 05.58, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC.

20.02 Göteborg, inbrott i butik
Vittnen ser hur en man slår sönder en ruta till en butik vid Björklundsvägen. Polis larmas till platsen. På plats kan man konstatera att en ruta är sönderslagen, det finns ingen person i butiken eller utanför. Ägaren till butiken uppger att det försvunnit två datorer, oklart om något ytterligare är tillgripet.

Kl 23.09 Göteborg, väpnat rån
En man ringer polisen och uppger att han befunnit sig utanför sin bostad vid Östgatan i Kallebäck. Två okända män och två kvinnor dyker upp på platsen och de hotar offret med någon typ av tillhygge, möjligen en kniv. Polisen åker till platsen. Man söker i närområdet men finner ingen av de personer som varit delaktiga i rånet. Offret uppger att han blivit rånad på en jacka och kontanter. Inga kända fysiska personskador. Anmälan upprättas om väpnat rån.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen