Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 april 22.27

30 april 21.01, Trafikolycka, singel, Alvesta

Personbil som voltat, Väghult, Skatelöv.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Väghult där en personbil voltat, och nu ligger på taket. Det finns initalt inga uppgifter om personskador i samband med olyckan.

Uppdatering kl. 22.19: Sex personer färdades i personbilen. Fem av dessa, samtliga passagerare, kommer att föras till sjukhus med ambulans. De skadade personernas status är i nuläget okänd.

Föraren av personbilen, en man i 20-årsåldern, blev omsedd av ambulanspersonal på plats. Mannen är misstänkt för rattfylleri och är medtagen av polis för provtagning. Ytterligare brottsmisstankar kan bli aktuella.

Bärgare är beställd till personbilen. Det finns ingen uppgift om eventuell trafikpåverkan med anledning av trafikolyckan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen