Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 02.46

04 april 01.04, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

00:05 Skellefteå, Kågevägen
Grovt rattfylleri och grov olovlig körning

Polisman som precis har slutat jobbet observerar en person som framför personbil vid Kågevägen. Polismannen känner igen mannen och har vetskapen om att han inte innehar körkort. Polismannen följer efter fordonet samtidigt som tjänstgörande poliser skickas till platsen. Den lediga polismannenfår stopp på bilen och kvarhåller mannen tills patrullen är på plats. Mannen som är i 60 års åldern medtas för provtagning och blåser 1. 9 promille. Han misstänks även för grov olovlig körning.

00:28 Skellefteå, Stackgatan
Misshandel

Samtal inkommer om ett bråk längs Stackgatan. Patrull skickas till platsen för att reda ut vad som hänt. Det som framkommer är att flera män har bråkat med varandra. Patrull tar upp tre anmälningar gällande misshandel och håller förhör med de inblandade. Ingen frihetsberövas och ingen behöver uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen