Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 april 05.01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av händelser mellan kl 22.00 - 05.00

Regionledningscentralen har under aktuell tid hanterat 71 händelser.

Natten kan sammanfattas som lugn utan större eller allvarligare händelser.

 

NOTERBART I JÖNKÖPINGS LÄN

Vid 04.26 inkom samtal om brand i Stockaryd. Initiala uppgifter var att ett hus var helt övertänt. Oklart i skrivandets stund om någon komma till skada vid branden. Uppgiften kommer att uppdateras senare.

 

NOTERBART I ÖSTERGÖTLANDS LÄN

Vid 22-tiden greps en man i 30-års åldern i Söderköping misstänkt för olaga hot. Mannen hade hotat en kvinna som mannen var bekant med.

Vid 22.16 så stoppade en polispatrull en bil på E4:an vid Norsholm. I bilen färdades en man som var efterlyst misstänkt för brott i norra Sverige. Mannen greps och fördes till polisen i Norrköping i avvaktan på transport norrut.

Vid 22.50 tiden inträffade en misshandel mellan två män i Åtvidaberg. Misshandeln skedde på ett asylboende.

Vid 00.42 inkom samtal om misshandel i relation i Finspång. Mä, en kvinna, i 25 års åldern hade blivit slagen av en jämnårig man som hon hade en relation med. Kvinnan fördes till sjukhus då hon erhållit skador som behövdes ses om omedelbart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen