Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 april 10.20, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan från Heby v. 14

                        POLISRUTAN Heby kommun

 

Nu börjar vi äntligen se tecken på att våren är på gång. Det kan fortfarande vara halt på våra vägar varför jag manar till försiktighet, speciellt på morgontimmarna ska man vara extra försiktig.

 

Rättelse: Angående färd med avställt fordon till besiktning. Du får köra kortast lämpliga väg till eller från närmaste besiktning. OBS! Fordonet måste vara trafikförsäkrat och det får inte finnas några obetalda fordonsskatter. Fordonet får inte bogseras.

 

Redovisning av några brott som anmälts 21/3-4/4:

 

Heby: Ytterligare ett inbrott i källare på Stationsvägen. Vi behöver DIN hjälp med eventuella iakttagelser. En körkortslös bilförare ertappades i samband med en fordonskontroll. Bilen togs i beslag.

 

Tärnsjö: Fem inbrott i källarförråd på Stationsgatan 13. Även här vill vi ha hjälp med iakttagelser. I samband med en trafikolycka mellan två fordon smet en av förarna från platsen. En bilförare är misstänkt för drograttfylleri. En bil har stulits från ett behandlingshem.

 

Östervåla: Två män är misstänkta för ringa narkotikabrott. En rattfyllerist ertappades på Länsväg 746.

 

Morgongåva: En okänd förare har smitit från en trafikolycka på Tjusarvägen.

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen